3 og 4 aksler - HARSO MASKINER A/S

Go to content

Main menu:

3 og 4 aksler

Produkter > Gylletrailere
KOMPLET VOGNTOG TIL GYLLE FRA

HARSØ HASKINER A/S

TRÆKKER OG TRAILER I NY HARMONISK OPBYGNING

 Harsø tre og fireakslede gylletrailere på 34 m3 eller 40 m3 fremstilles i samarbejde med en af de største producenter af tankbiler.
 Firmaet fremstiller traileren med den rustfrie tank. Harsø fremstiller Multi=Twin kranen. Konstruktion og montage af hydraulik, kranen og pumper m.m.  foregår hos Harsø, for at få den optimale samlede løsning. Kranen betjenes med Scanreco trådløs bærbar panel. Læssekapasiteten er op til 20 t/min.

 Multi=Twin kranen er konstrueret til læsning under alle forhold, både sugestudse, fortanke, lagertanke med og uden overdækning.  Læsse- og aflæssepumperne er de patenterede friløbspumper, som skiftevis kan fungere som pumpe eller åbne for friløb gennem pumpehuset. Derved opnåes en meget direkte rørføring imellem suge- og aflæssested. Dette forstærkes af den dobbelte rørføring, som består af 6" eller 8" rør, der indgår i kranens bærende konstruktion. Ved drejekransen er der et 100 graders dobbelt led. Kun afbrudt af to 6 eller 8"  ca. 1 meters slangestykker, der giver mulighed for to 90 graders led mere. Det yderste led ved pumpehuset kan yderligere drejes 90 grader og udskydes 1,5 meter. Pumpen er forsynet med Klap-I-Ventilen som forhindrer tilbageløb og spild. Spildet reduceres yderligere med "Kvik" koblingen, der ved hjælp af trykluft låser sammenkoblingen med flere hundrede kilo.

 Den kan som ekstra udstyr leveres med en kolbepumpe, der kan køre samtidigt med læssepumpen, og kan derved også tilkobles en biogastragt.

Back to content | Back to main menu