Drypfri - HARSO MASKINER A/S

Go to content

Main menu:

Drypfri

Produkter > Slæbeslanger

Kompakt drypfri slæbeslangebom


   Den fremtidssikrede slæbeslangebom fra Harsø Maskiner A/S

 Nu er den gennemtestede skærerings-fordeler, sammen med den tilhørende flydende ophængte slangebom, det bedste bud på en effektiv og lønsom udbringning af flydende husdyrs-gødning. De enkelt- og dobbeltsidede   fordelere med den vandrette slangeføring, har ændret opfattelsen af hvordan en slangebom skal se ud. Slangeføringen er ikke blot lavet for at få et harmonisk udseende, men også for at give en bedre gennemstrømning igennem slangerne. Den korte slangelængde er med til at give fuld dosis i hele bredden med det samme, samt at tømningen sker så hurtigt, at bommen kan slå`s ind så snart vognen er tom.
 I transportstillingen hæves slangerne til lodret stilling, således at dryp fra slangerne forhindres. Bommen låses af hydrauliske låse-mekanismer på vognen, således at utilsigtet udklapning undgås.
 Skæreringsfordelerne har en kapacitet på 1.500-20.000 liter pr. minut, og fremstilles til en arbejdsbredde på 9-12-15-16-18-20-24-28-30-32 og 36 meter, med en slangeafstand på 33 eller 40 cm. Slangerne har en lysning på 50 mm. Den er i stand til at fordele alle slags gylle særdeles godt - uden tilstopninger. Det skyldes det patenterede skæreringssystem, hvorpå der stort set ingen slitage kan konstateres, og da den er selvjusterende, er den praktisk talt vedligeholdelsesfri.
Med ekstraudstyr kan bommen afblændes under kørslen.
Større fremmedlegemer kan tømmes ud af fordeleren fra traktoren.
Bommen er beskyttet mod beskadigelse ved påkørsel med fjedercentrerede yderfløje, samt en springbolt i de hydrauliske cylindre. For at sikre en lang levetid er bommen galvaniseret.

Til sikring af de brede bomme kan der indskydes trianglforbindelser imellem vogn og bommen, hvilket giver en utrolig stabil bom.


Back to content | Back to main menu