Hængende - HARSO MASKINER A/S

Go to content

Main menu:

Hængende

Produkter > Slæbeslanger

   Slæbeslangebomme i mange varianter.

  - Den fremtidssikrede slæbeslangebom fra Harsø Maskiner A/S
  Nu er den gennemtestede skræreringsfordeler, sammen med den tilhørende flyende ophængte slangebom, det bedste bud på en effektiv og lønsom udbringning af flydende husdyrgødning. Den dobbelte centrale fordeler med den vandrette slangeføring er ikke blot lavet for at få et harmonisk udseende, men også for at give en bedre gennemstrømning igennem slangerne. Den korte slangelængde er med til at give fuld dosis i hele bredden med det samme, samt at tømningen sker så hurtigt at bommen kan slåes ind igen, så snart vognen er tom.
 Skæreringsfordeleren har en kapacitet på 1.500-20.000 liter pr. minut, og fremstilles til en arbejdsbredde på 9-12-15-16-18-20-24-28-32 og 36 meter, med en slangeafstand på 30 eller 40 cm. Slangerne har en lysning på 50 mm. Den er i stand til at fordele alle slags gylle særdeles godt – uden tilstopninger. Det skyldes det patenterede skæreringssystem, hvorpå der næsten ingen slitage kan konstateres, og da den er selvjusterende, er den praktisk talt vedligeholdelsesfri. Med ekstraudstyr kan bommene  afblændes under kørslen.
 Større fremmedlegemer kan tømmes ud af fordeleren fra traktoren.
Bommen er beskyttet mod beskadigelse ved påkørsel med fjedercentrerede yderfløje, samt en springbolt i de hydrauliske cylindre. For at sikre en lang levetid, er bommen galvaniseret.

Bomme på 30+ er udstyret med et vippe/kip system i midterophænget. Bomme findes i en drypfri og hængende udgave.

Triangel midt på vognen støtter bommen under ekstreme belastninger.

Back to content | Back to main menu